Ana Marija M.

Tijana me je uvela u svet digitalnog marketinga, pokazala mi kako funkcioniše, naučila me da se „digitalno“ izražavam i opismenim, učestvovala sa mnom u pravljenju profila na Upworku, koji je uprkos prezasićenosti na tržištu, uz njenu pomoć, bio prihvaćen. Obezbedila mi je mnoštvo online marketing tutorijala i ukazivala na greške u prvim koracima. Prvi ugovor sam potpisala uz njenu pomoć. Bez Tijaninog podsticaja ne bih se nikada opredelila za ovu vrstu posla i večno sam joj zahvalna na veri u moje sposobnosti!

preporuke-hero
testimonial-slika2

Nataša S.

Tijana je najbolja u tome. Ona me je prva upoznala sa ovakvom vrstom posla. Ništa nisam znala i bila je strpljiva i sve me je naučila. Posvetila mi se maksimalno i pripremila me za test intervjue. Prosto nisam mogla da verujem kad su mi javili da sam dobila posao i to bez ikakvog prethodnog iskustva. Radila sam za tu firmu godinu dana, kada mi se Tijana javila da ima posao za mene i to 2 puta više plaćen po satu. I evo dan danas sam tu i napredujem svakim danom sve više zahvaljujući Tijani. Svi vide koliko sam zadovoljna poslom, da me pitaju kako je moguće i samo ih uputim na Tijanu i tu nema greške. I sestru mi je zaposlila. Stvarno je najbolja u tome što radi. Prepozna tvoj talenat i samo ga usmeri u pravom pravcu i uspeh je zagarantovan.😊

Dunja G.

Zahvaljujući Tijani došla sam do prvog stabilnog online posla, u firmi u kojoj sam mogla da se razvijam, učim i napredujem. U privatnom razgovoru sa njom jednom prilikom sam izrazila želju da radim kao freelancer zbog dodatne zarade, čim se ukazala mogućnost, Tijana me je pozvala, a upravo taj poziv promenio je moj život.

testimonial-slika1
Dijana

Dijana V.

Tijana je veoma motivisana, vredna i pre svega pametna i edukovana devojka koja zna šta priča i zna šta radi. Toplo preporučujem saradnju sa njom koja Vam može biti samo odskočna daska za poslovno orijentisanje i pronalaženje radnog odnosa koji će Vas ispunjavati. Meni je bila. Srećno!

5000+

vas je do sada preuzelo moj besplatni eBook „Zašto freelance i zašto baš sada“ i evo vaših utisaka:

Ne uspevaš samostalno da dođeš do prvog ili boljeg freelance posla?

cookies

Ovaj sajt koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva.