eBook

Kako početi i napredovati na UpWork-u?

ebook-hero-slika

eBook je za tebe ako...

…želiš da započneš ili unaprediš svoju freelance karijeru u što kraćem roku, bez izgubljenog vremena i lutanja. Ako su ti potrebna korak po korak uputstva kako da napraviš profil na UpWork-u i dođeš do prvog posla ili kako da poboljšaš svoj postojeći profil i dobiješ plaćenije poslove – samo prati eBook i primenjuj.

eBook nije za tebe ako...

Praćenjem saveta sa 150+ stranica eBooka naučićeš kako da:

2000+

vas je do sada preuzelo moj besplatni eBook „Zašto freelance i zašto baš sada“ i evo vaših utisaka:

template-rad-sa-klijentima

Bonus - Template za rad sa klijentima

Nije bitno samo truditi se da dobijemo neki freelance posao, jednako je važno i da kada ga dobijemo budemo na visini zadatka. Zato je jako značajno da se predstavimo u najboljem svetlu i vrlo profesionalno. U tome će ti pomoći šabloni za početak rada sa klijentima koje sam pripremila i koje ćeš moći da prilagodiš svojim potrebama. Kada budeš imao/la prvi sastanak sa klijentom i on/a vide da ti imaš već postavljenu strukturu rada i razrađen sistem, ceniće te mnogo više i biće sigurni u to da si ti pravi izbor. Na ovaj način, ti ćeš u velikoj meri diktirati tempo rada i sam odnos, a to će ti olakšati posao i staviti te u poziciju da mnogo brže možeš da napreduješ, usavršavaš se i budeš plaćen/a više!

Cena je ono što platiš, vrednost je ono što dobiješ

Warren Buffet

Prema istraživanju Payoneer-a prosečna zarada freelancer-a na svetskom nivou je $21 na sat. Dakle, ovaj eBook može da se otplati posle 8h rada. Ukoliko misliš da je ovo preambiciozno, možemo da uradimo računicu i za minimalnu zaradu: Na UpWork-u, minimalna zarada je $3 na sat. Ovim tempom možeš da otplatiš eBook već nakon 7 radnih dana. Na tebi je da doneseš odluku da li se isplati ili ne! 🙂

Cena eBook-a

149 evra

ebook-o-meni

O meni

Ćao, ja sam Tijana Velemirov

Za sebe bih mogla da kažem da sam odlučna da pravim promene.

To je moje zašto. Cilj mi je da pomognem svima da pronađu svoje zašto, jer znam koliko to može biti izazovno, ali znam i koliko je dragoceno!

Tijana-potpis

Ne uspevaš samostalno da dođeš do prvog ili boljeg freelance posla?

ebook-hero-slika

Kupi ebook

Popuni formu i dobićeš instrukcije za uplatu putem mejla. Nakon proknjižene uplate šaljem ti eBook koji će biti redovno ažuriran i imaćeš pristup svakoj novoj, dopunjenoj verziji.

popup-kontakt-slika

Popuni formu ili mi piši na mail hello@tijanavelemirov.com

cookies

Ovaj sajt koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva.